YENİ T-CROSS: VOLKSWAGEN TASARIMCILARININ KOMPAKT SUVLARIN DÜNYASI

0
4568

Yeni T-Cross lansmanı için geri sayım başladı. En kompakt Volkswagen SUV’un dünya prömiyeri sonbaharda yapılacak. Sloganı “Ben daha” bahar Dört mülk alanlar açılımı 2019 yılında piyasaya eşlik edecek, “Ben güvendeyim” “Ben sezgisel duyuyorum” ve “ben iyiyim” “Ben pratiğim “.  Volkswagen şimdi T-Cross tasarımcıları dünyaya yeniden incelenen ve Spor Utility Vehicle  (SUV) ‘yi yeniden kentsel nesil için  geliştirdik” diye özetliyor.

Yeni Volkswagen T-Cross

T-Cross gerçekten karizmatik ve erkeksi bir tasarıma sahip. Ön taraf, geniş radyatör ızgarasının dışına takılan kaputu ve farları ile baskın bir tasarım özelliğine sahip. Diğer tarafta keskin bir kesim karakter çizgisi alanları bölüyor. Güçlü bir omuz bölümü oluşturur ve yeni bir tasarım elemanına dönüşüyor.

Designs

Arkada: siyah trim ile çevrelenmiş yatay reflektör şerit.

Renk ve trim örneği: iki renkli çizgi yastıkları, iç mekanın taze ve sportif tarzını ve dış cephenin 12 rengini birbirine bağlıyor. Yeni T-Cross, önümüzdeki yıl piyasaya sürüldüğünde farklı iki renkli boya versiyonlarında da sunulacak.

   
Yeni T-Cross’un karizmatik ön ucu Göz alıcı reflektör şeridi ile arka uç

İç mekan örneği: Tasarımın erken bir aşamasında, tasarımcılar kendilerini geniş iç mekanlara, gerçekte artırılmış gerçekliği kullanarak, kendilerine kaptırd

ı. Ergonomiyi ve ambiyansı test ettiler ve yarının T-Cross’unu daha da mükemmelleştirmek için deneyimlediler. Aynı zamanda, akıllı telefon medya kitaplığındaki şarkılar ya da akışlı servisler “yeni” ses sisteminin içindeki “beats” ses sistemi aracılığıyla tekrar çalındığında ilk müşteriler için neler olacağını hissettiriyorlar.

 

Çeviri: Oktay ERGİNOGLU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz