Şehrin Yaşam Enerjisi Numa Yemek Odası

0
5502
Loda Mobilya Numa Yatak Odasi
Loda Mobilya Numa Yatak Odasi

Tasarım bir tutku ve bir ifade biçimidir. Yüksek tasarım anlayışını, yenilikçi yaklaşımlarla buluşturan Loda Mobilya, salonların tamamlayıcısı yemek odalarında farkını ortaya koyuyor. Numa Yemek Odası’yla kreatif bir dokunuş, özgün bir tasarım ve karakterli bir atmosfer vadediyor.

Numa Yemek Odası
Numa Yemek Odası

Cesur ve komplike tavır, güçlü bir atmosfer

Davet sofralarınızın en özel misafiri Numa Yemek Odası, sofistike tarzıyla şehrin enerjisini yaşam alanlarına taşıyor. Çağdaş dekorasyon akımlarından izler taşıyan Numa Yemek Odası, keskin hatları, özgün formu ve minimal tavrıyla göz alıcı bir etki yaratıyor.

Numa Yemek Odası’nın en dikkat çeken özelliği, yalın duruşuna rağmen komplike bir dekorasyon ikonuna dönüşmesi… Her tarza uygun zengin kumaş seçenekleri ve desenli ahşap şeritler bu detaylardan sadece birkaçı. Serinin yıldız parçası olan masada kullanılan maskülen hatlar, sofistike tarza gönderme yaparken, keskin hatların devam ettiği sandalye ve konsolda bu kompozisyondaki yerini alıyor. Ayrıca geniş bir saklama alanı fırsatı sunan Numa Yemek Odası, dört kapaklı konsolu ile fonskiyonel yönünü ortaya koyuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz