PETRONAS, Hiç Yağ Değiştirmeden 11.927 Km’lik Yolu Tamamladı

0
579

Madeni yağ üreticilerinin önde gelen firmalarından PETRONAS’ın tanıtım tırı, Portekiz’deki dik yokuşlar ve Slovakya’daki dağ geçitleri gibi zorlu arazilerde seyahat etmesine rağmen bir kez bile yağ değişimine ihtiyaç duymadan gezisini tamamladı.

Ekip, yol boyunca toplam bin ziyaretçi için heyecan verici etkinlikler düzenlemek, onları tırların kahramanlarıyla tanıştırmak, yüksek dozlu eğlenceyi deneyimlemek ve PETRONAS Urania’nın günümüz kamyon taşımacılığının ekonomik ve coğrafi baskılarına karşı koymadaki durdurulamaz gücünü aktarmak için yedi ayrı durakta konakladı. Tırın durakları sırasıyla Birmingham,İngiltere; Porto, Portekiz; Madrid, İspanya; İstanbul, Türkiye; Bükreş, Romanya; Jastrząb, Polonya ve Torino, İtalya oldu.

Avrupa’nın otomobil ve tır medyası tarafından ilgiyle takip edilen etkinliklere PETRONAS Urania yağlarına benzer şekilde esnekliği, uzun ömürlü performansı ve durdurulamaz gücüyle öne çıkan ticari araçlar dünyasının kahramanları eşlik etti. Belden aşağısı felçli ralli sürücüsü Albert Llovera, TV sunucusu ve mucit Edd China, kaşif Filippo Tenti ve Polonyalı kamyon taşımacılığı fenomeni Iwona Blecharczyk’in de aralarında bulunduğu konuşmacılar, ilgili duraklarda sahneyi aydınlattı. Ziyaretçiler ayrıca kamyonla drift, spor otomobil deneyimleri, arazi sürüşü ve çarpışma testi gösterileri gibi heyecan verici etkinliklere katıldı.

Print

PLI, Roadshow sırasında üretilen karbon emisyonlarını dengelemek amacıyla dünyanın uzaktan ağaç dikmeye ve ağaç dikme etkilerini çevrimiçi olarak takip etmeye yönelik ilk web platformu olan Treedom ile iş birliğine gitti. Bu ortaklık sonucunda tur sırasında uzaktan sanal olarak dikilen 1.000 ağaç sayesinde destekçiler PETRONAS Urania Ormanı’nı oluşturdu. İş birliği, PETRONAS’ın 2050 yılına kadar net sıfır karbon emisyonu elde etme hedeflerinde yeni bir adımı işaret ediyor. Ortak çaba sayesinde 165,750 kg karbondioksit doğadan uzaklaştırılmış oldu.

PETRONAS Lubricants International EMEA Pazarlama Direktörü James Mark, şunları söyledi: “Elli gün süren PETRONAS Urania yolculuğunun durdurulamaz gücünü uluslararası olarak paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Avrupa tır taşımacılığının dayanıklılığa dair geleceğini sergilediğimiz turumuzda, karbon ayak izimizi en aza indirirken yolculuğumuzu tek bir yağ dolumuyla tamamlamak, gösterinin önemli bir parçasıydı. Hepsinden önemlisi PLI ekibi gerçek tır taşımacılığı kahramanlarından; taşıdıkları malı teslim etme gücüne sahip olduklarını gösteren sürücülerden, filo yöneticilerinden, mühendislerden, tamircilerden ve müşterilerimizden ilham alıyor. Bu tur, temel gücümüzü ve günümüzün zorlu kamyon taşımacılığı ortamının baskılarına dayanma yeteneğimizi kanıtlıyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz