2020 Volkswagen Golf Mk8 Tanıtıldı

0
3766

   Yeni 2020 Volkswagen Golf Mk8’in bir dizi görüntüsü yayın alanina girdiğinde ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Bbu modelin ortaya çıkma zamanı geldi demektir. Ve dün lansmanı yapılan yeni Volkswagen Golf’ ün 8. nesil tasarımı karşınızda.

Yenilenen Golf yine eski çizgilerini ve karakteristik duruşunu korumuş. Eskisinden daha ince olan yeni farlar ve daha çarpıcı görünen gündüz farları da dahil olmak üzere tasarımcılar tarafından yapılan görünür değişiklikler var. Buna ek olarak, ızgara da daha küçük görünmesini sağlayarak yeniden tasarlandı. Ve tabii ki, yenilenen VW logosunun tarafta bulunması gereken bir şey.

Bu noktadan aşağıya baktığımızda, krom aksanlı gövde renginde kapsamlı bir merkezi hava girişi var. Bu arada, araba da eskisinden daha göze daha hoş bir şekle sahip yenilenmiş bir kaput yer alıyor.

Biz daha şık görünüyor ve onun omuz hattı daha belirgin olduğunu fark değişiklikler tekrar Golf bulunabilir. Hat dinamikleri açısından, gövde çizgisi artık kapı kollarını da geçtiğinde de gelişir. Bu nesilde, araba da belirgin C direğini koruyor.

Arkada, Golf revize backlights ile yeni bir bagaj kapağı sunuyor. Arka pencere de daha şık görünüyor. Diğer bölümlerde, güncellemede tampon alanına ve çift egzoz sistemide sihirli dokunuşlardan nasibini almış…

Bununla birlikte, aslında daha büyük olan içerideki değişikliklerden hala bahsetmedik. Sürücü artık yeni bir direksiyon simidinin yanı sıra daha modern bir hise sahip bir dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi ile karşı karşıya.

Bu yeterli değilse, gösterge paneli ayrıca ön yolcunun gözlerini tazelemek için kademeli bir tasarım ve ışıklı bir vurgu ile güncellendi. Diğer özellikler yeni şalt, metalik aksan ve ince hava delikleri içeriyor.

Hatchback için 1.0 litrelik üç silindirden 1.5 litrelik dört silindire ve 2.0 litrelik dört silindire kadar değişen motor seçeneklerinin değişmesi bekleniyor. Golf Mk8’in ayrıca 1.5 litrelik CNG ve bazı 2.0 litrelik dizel motorlar sunduğu düşünülmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz