Hyundai i30 N’ “Import Winner” unvanını aldı.

0
3784

 i30 N, Auto Bild Sportscars okuyucularını ilk tam not aldı;Kompakt spor otomobil, küçük otomobillerde ve kompakt kategorisinde “Import Winner” unvanını aldı.

Hyundai i30 N, Auto Bild Sportscars okuyucularını ilk tam snot aldı, Kompakt spor otomobil, “2018 Yılın Spor Otomobillerinde” küçük otomobillerde ve kompakt kategoride “Import  Winner” unvanını aldı. Hyundai’nin ilk yüksek performanslı modeli, Honda, Peugeot ve Renault gibi yedi yerleşik modelden seçildi.

Hyundai i30 N’nin (şehir içi yakıt tüketimi 10/100 km şehir içi 10.7, şehir dışı 5.9, kombine 7.7, kombine CO 2 emisyonu g / km: 176) büyük popülerliği aynı zamanda satış rakamlarına da yansımıştır.

Auto Bild Sportcars okuyucuları tarafından “Import Winner” olarak tanınmak büyük bir başarıdır. Bu ödül, i30 N için hedefimizi, müşterilerimiz için makul bir pakette saf sürüş keyfi sunmak üzere başardığımızı söylüyor. İlk yüksek performanslı modelimizde müşteri ilgisi tüm beklentileri aştı ve bu sadece HyundaI N’nin başlangıcı oldu.

Hyundai N’nin adı ve itibarı için  küresel motor sporlarında kuruldu. 2015 yılında kurulduğu günden bu yana N, en üst düzeyde performans sergiledi, FIA Dünya Ralli Şampiyonası, Nürburgring’in VLN serisi, TCR International Serisi, Pirelli World Challenge ve zorlu Nürburgring 24 saat süren dayanıklılık yarışında başarılı oldu. Hyundai’nin rekabet odaklı N vizyonu ve felsefesi, üstün nitelikli araç dinamikleri sunan yüksek performanslı güç aktarma organları ve şasileri etrafında inşa edilen halo modelleri de dahil olmak üzere, dünya çapında tüketici ve rekabet araçlarının sistematik olarak yapılandırılmış bir ürün portföyünde hayata geçiyor.

Zarif i30 Fastback N’nin lansmanı ile (l / 100 km’de yakıt tüketimi: kentsel 10.7, şehir dışı 5.9, kombine 7.7, kombine CO 2 emisyonu g / km: 176) Hyundai 2018’de N serisini daha da genişletti. Yeni N’ye özgü tasarım ve performans arttırıcı elemanlarla karakterize N Line, müşterilere sunulan seçenek yelpazesini daha da genişletiyor. Bu araçlar farklılaşmış tasarım öğeleri ile anında ayırt edilebilir. Son olarak, N Options, geliştirilmiş performans ve ayrım isteyen sürücüler için N tarafından üretilen özelleştirme parçaları sunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz