RENAULT ARKANA SHOW CAR, 2018 MOSKOVA’DA ULUSLARARASI MOTOR

0
4879
  • Renault Arkana gösteri otomobili, ayırt edici bir coupe-crossover, bir salonun zarafeti ile SUV’un sağlamlığı arasında eşsiz bir füzyon.
  • Renault Arkana, C-segmenti için yeni bir Renault teklifini küresel emellerle ön plana çıkardı: 2019’da Rusya’ya ilk girişinden sonra, diğer pazarlarda piyasaya sürülecek.

Renault serisindeki bu yeni modeli ARKANA, Grubun özellikle Rus stratejik pazarında uluslararası büyümesine katkıda bulunacak.

 

 

Moskova Motor Show’da Renault, Arkana şovunu dünya prömiyeri olarak tanıtacak, yeni bir küresel aracı tanıtan bir coupé-crossover. Sınıfına özgü tasarımı, çok rekabetçi C segmentinde gerçek bir yenilik olacak.

C segmenti şu anda otomotiv endüstrisinin, özellikle SUV’ların en dinamik ve zorlu sektörü. Müşterilerin ihtiyaçları gittikçe daha farklılaşıyor. Arkana bu müşterilerin yeni beklentilerinden doğar. Bir seranın zerafeti ile SUV’un sağlamlığı arasında şaşırtıcı bir denge öneriyor.

Arkana gösteri otomobili güçlü ve çekici bir tasarıma sahiptir:

  • Sağlamlık, iyi arazi koşulları, geniş tekerlek kemerleri ve geniş 19 inç jantlar sayesinde iyi arazi koşulları için ifade edilir. Sert sürüş ve zorlu hava koşullarına karşı dayanıklı bir araç

Yüksek bel ve eğimli coupé tavan çizgisinin zarafeti yan krom detaylandırma ve panoramik cam tavan ile vurgulanmaktadır.

 

“Arkana gösteri aracı, bir sedanın zarafeti ile bir SUV’un güçlü duruşu arasında belirgin bir coupé-crossover, çarpıcı bir denge. Fransız markasıyla güçlü bir tasarım, güç ve duygusallık ile belirli Renault ipuçlarını aradık ”diyor Laurens Van den Acker – Groupe Renault Kurumsal Tasarım Kıdemli Başkan Yardımcısı…

Bu yeni üretim aracı, dünya çapında farklı ülkelerde üretilecek ve pazarlanacak, 2019’da Rusya ile başlayacak. Renault Arkana daha sonra Asya ve diğer bölgelerde de üretilecek ve satışa sunulacak, aynı eşsiz tasarımıyla yerel müşterilerin beklentilerine adapte olacak. Avrupa’da satılma gibi bir plan şimdilik yok.

Future the Future planının bir parçası olarak Groupe Renault, uluslararası büyümenin hızını artırmayı ve 2022 yılına kadar satış hacmini 5 milyona çıkarmak için ürün yelpazesini genişletmeyi planlıyor. Arkana bu hedefe ulaşmada önemli bir rol oynayacak.

Groupe Renault, 2017 yılında Rusya pazarının neredeyse üçte birini talep etmişti (448.270 araç satıldı /% 28 pazar payı). Rusya bugün Groupe Renault’nun iki numaralı pazarı olarak yer alıyor ve planın sonuna kadar Grubun lider pazarı olmaya hazırlanıyor.

 

 

“Bu yenilikçi konseptin fikri Rusya’dan geldi ve proje Renault Rusya takımlarının güçlü katılımıyla gerçekleştirildi. Arkana, Rus müşterilerinin beklentilerini karşılamakla kalmayıp aynı zamanda dünya çapında pek çok ülkede yeni müşterileri ile de buluşacak ve Groupe Renault’nun Gelecek Stratejik Planının bir parçası olarak uluslararası büyümesini sürdürmesini sağlayacak ”diyor Nicolas Maure – Başkan Yardımcısı, Başkan Yardımcısı Avrasya Bölgesi…

Çeviri: Oktay ERGİNOĞLU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz