2020 Model Mercedes-Benz GLS’nin Kum Testi-VIDEOLU-

0
7858
Mercedes-Benz GLS 580

Mercedes-Benz’ in yenilenen GLS modelinin arazi yeteneklerini göstermek için Mercedes, bir kum tepesine doğru gezmeye götüyor.

Heyecan dolu bir Mercedes serüveni için hazır mısınız?

Big Dune’da Aktif Askıya Alma Testi

Yeni GLS’nin arazi yeteneklerini ve E-Aktif Vücut Kontrolü adı verilen isteğe bağlı süspansiyonunu göstermek için Mercedes, bize Big Dune’daki üç sıradaki kabahanesinde bir yolculuk fırsatı verdi. Adından da anlaşılacağı gibi, bu konum, Las Vegas’ın yaklaşık 100 mil batısındaki, görünüşte olmayan bir yerde çölden filizlenen büyük bir kum yığını.

Mercedes-Benz yeni GLS’de isteğe bağlı, ilk kez küçük kardeş GLE’de başlatılan aktif askıya alma işlemidir . Her bir amortisörün üstüne veya altına hidrolik sıvı pompalayarak 1600 pound’a kadar kuvvet eklerken veya çıkarırken, her köşeyi bağımsız olarak 3,9 inç kadar yükseltebilen veya alçaltabilen hava yaylarıyla birlikte çalışıyor. 48 volt elektrik mimarisinin desteğiyle hidroliği çalıştırmak için17 beygir gücüne ihtiyaç duyuyor. Sistem, yolu yaklaşık150 metre ileriyi de taramak için bir kamera kullanıyor ve tekerlekler o noktaya gelmeden önce önleyici ayar yapıyor. GLE’de $ 8200 yükseltmesi olduğu için ucuza gelmeyecek.

Ciddi derecede büyük 21 ve 22 inç lastikler (22’ler arkada 325 mm kesit genişliğine sahip ve mevcut 23ler 340 mm genişlikte) ile 17 psi’ye kadar havalandırılmış, GLS gerçekten Big Dune’u yumuşak bir kıvrımlı kıvrımlı Bir zamanlar, GLS580, 483 hp V-8’in gücünü iki katına çıkarabilecekmiş gibi hissetmesini sağlayacak kum gibi bir şey olmamasına rağmen.

Neredeyse hiçbir müşterinin bu tür off-road yapamayacağı gerçeği, “Otomobilin şoförden daha yetenekli olmasını istiyoruz” diyen Zygan’a göre önemli değil. “En iyisi ya da hiçbiri” etiket çizgisine sayan Mercedes, SUV’leri bu artı özelliğe sahip olduğu için tüketiciler için halo etkisi üzerinde bankacılığı yapıyor.

Daha etkileyici ve çok daha alakalı olanlar, yukarıdaki videoda gösterildiği gibi, süspansiyonun kumu çevreleyen kirlenme kanallarını ne kadar iyi emdiği ve etkileyici ve hemen fark edilebilir bir vücut hareketi silerek ilerlemesidir. Etrafında bir çöp paraya çevrilmiş telif hakkı gibi: Bu yumuşak sürüşü mümkün kılmak için çok fazla enerjinin harcandığına dair bir duyu ve takdir var.

Aktif süspansiyon ayrıca yukarıda gösterilen zıplatma özelliğini de sağlıyor; adı, Ücretsiz Sürüş Yardımı, aynı derecede. GLS’nin yumuşak bir yüzeyden ılımlı bir bağlantıdan çıkmasına yardım etmek için orada. Kesinti lambalarında tavuskuşu, daha önce denediğimizi itiraf ettiğimiz bir davranış olarak daha sık kullanılacaktır (bu özellik daha fazla Vegas uygun olabilir mi?).

Bu noktada kesin sonuçlar söyle, Ön koltuklar olağanüstü rahat; ikinci sıra koltuklarda çok daha fazla boş alan var; V-8 sessiz bir incelikle şarkı söylüyor; ve hiçbir zaman, asla bu prototip GLS’lerin tüm kumlarını çıkarmayacaklar.

 

Kaynak : www.caranddrive.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz