Honda’ dan Daha Güvenli Hava Yastığı Teknolojisi

0
3081
Honda, Autoliv'in yeni nesil hava yastığı ile yolcu tarafında güvenliği arttırıyor
Honda, Autoliv'in yeni nesil hava yastığı ile yolcu tarafında güvenliği arttırıyor

 Honda, önümüzdeki yıl için yenilik çalışmalarına devam ediyor. Kaza anında   çok çeşitli önden çarpmalarda yaralanma ihtimalini azaltmak için tasarlanmış yeni nesil bir yolcu tarafı hava yastığı geliştirdi..

İsveçli tedarikçi Autoliv ile birlikte geliştirilen hava yastığı, bir şişme bileşen kullanan geleneksel yolcu tarafı hava yastıklarının aksine dört ana bileşen kullanılıyor.

Honda, hava yastığının özellikle yan çarpışma kuvvetlerinin bir yolcunun başının ciddi şekilde dönmesine veya hava yastığından kaymasına neden olarak ciddi yaralanma riskini artırabileceği açılı önden çarpmalarda özellikle yararlı olduğunu duyuruldu..

Honda Ar-Ge çarpışma güvenilirliği mühendisi Eric Heitkamp, ​​“Bu hava yastığı sistemi gerçekten eksenin kapalı olduğu yük durumlarına bakıyor, ” dedi.

“Bu yeni sistemle, hava yastığı sistemine gelen yanal kuvvetleri daha iyi yönetebiliriz. Ve hava yastığından daha iyi bir emniyet sistemi sağlayabiliriz.”

Honda temsilcileri, hava yastığının 2020’de piyasaya çıkacağını ancak ilk hangi modellerin alınması bekleniyor.

Autoliv, Honda’nın Takata hava yastığı sorunu ardından değiştirilen şişiricileri inşa etmesine yardımcı olmak için tuttuğu tedarikçilerden biri. Autoliv, Honda’nın hava yastıklarını diğer otomobil üreticilerine sunma hakkına sahip olacak.

Honda, Autoliv'in yeni nesil hava yastığı ile yolcu tarafında güvenliği arttırıyor
Honda, Autoliv’in yeni nesil hava yastığı ile yolcu tarafında güvenliği arttırıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz